CAD/CAM Krunice

dental innovation usluge

Šta je zapravo CAM/CAM?

CAD/CAM je moderna tehnologija koje je u poslednje vreme izuzetno napredovala. Skraćenica je od Computer-Aided Design/Computer-Aided Manufacturing tj. kompjuterom pomognuto dizajniranje i produkcija. Ova tehnologija može ići u dva pravca - kompletna digitalno izrađena protetska nadoknada u samoj stomatološkoj ordinaciji, ili digitalno izrađena nadoknada u zubotehničkoj laboratoriji.

Po čemu smo mi jedinstveni?

Ono što je kod nas karakteristično je dostpunost oba gore navedena sistema. Zahvaljujući zubotehničkoj laboratoriji koja se nalazi u prostoru pored same ordinacije, možemo Vam izraditi Vašu protetsku nadoknadu i odmah proveriti da li Vam se sviđa! U našoj ordinaciji imamo mogućnost izrade kompletno digitalnih protetskih nadoknada, pomoću našeg iTero intraoralnog skenera (bez ikakvog štetnog zračenja), čime nema potrebe za uzimanjem klasičnog, konvencionalnog otiska!

Proces izrade

Proces izrade je jako brz i jednostavan! Po Vašem dolasku u našu ordinaciju i dogovora šta tačno želite (fasete, krunice, mostove, inlej, onlej, overlej) skeniramo našim iTero intraoralnim skenerom Vaše zube pre samog brušenja. Taj sken nam posle služi da Vam izradimo privremenu nadoknadu koja će poslužiti da zaštiti buduće zbrušene zube od spoljašnjih uticaja ukoliko radimo nadoknadu koju nije moguće završiti u jednom danu! Nakon završenog skeniranja, sken šaljemo u našu laboratoriju gde se izrađuje sama protetska nadoknada dok Vam mi zbrusimo zube - maksimalno se trudimo da Vaše vreme u ordinaciji svedemo na minimum! U zavisnosti od kompleksnosti i obima protetskog rada, Vaši zubi Vam mogu biti predati unutar nedelju dana! Same krunice se mogu napraviti unutar jednog dana, dok se mostovi mogu izraditi unutar 24 sata! Nakon probe i Vašeg potvrđivanja boje zuba, Vaša protetska nadokanda je spremna za specijalno poliranje površine nakon čega se može cementirati!

Koje su prednosti CAD/CAM sistema?

  • Prednosti ovako izrađenih protetskih nadoknada su mnogobrojne:
  • Preciznost,
  • Dugotrajnost,
  • Brzina izrade,
  • Komfornost (odsustvo uzimanja konvencionalnih otisaka),
  • Estetika.

Uverite se u mogućnosti savremene stomatologije. Zakoračite u budućnost!

dental innovation usluge

Želite da saznate nešto više o našim uslugama?

Kontaktirajte nas preko maila, telefonom ili posetite našu ordinaciju.

Kontaktirajte nas

IWS.BY Call Button